ΦΑΡΦΑΛΕΣ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΑΠΟ ΠΙΠΕΡΙΑ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, σουρώνουμε και κρατάμε λίγο από το ζουμί τους. Ραντίζουμε τα ζυμαρικά με λίγο ελαιόλαδο, ανακατεύουμε και κρατάμε στην άκρη.

Βάζουμε στο μπλέντερ τις 3 πιπεριές Φλωρίνης, το σκόρδο, αλάτι, πιπέρι και πολτοποιούμε πολύ καλά. Κρατάμε τη σάλτσα στην άκρη.

Ζεσταίνουμε το βούτυρο σε ένα μεγάλο τηγάνι, προσθέτουμε το αμύγδαλο και το σοτάρουμε για 2 – 3 λεπτά μέχρι να πάρει χρώμα.

Ρίχνουμε τη σάλτσα, την ψιλοκομμένη πιπεριά, 1 κούπα από το ζουμί των ζυμαρικών και τα αφήνουμε για 2 – 3 λεπτά να μαγειρευτούν.

Προσθέτουμε στο τηγάνι τα ζυμαρικά, τη φέτα, την κρέμα γάλακτος, το θυμάρι και τα αφήνουμε για 2 λεπτά ακόμα στη φωτιά, ανακατεύοντας, μέχρι να δέσει η σάλτσα.

Σερβίρουμε αμέσως.

CASARECCE ΜΕ ΠΙΚΑΝΤΙΚΗ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ, ΒΑΣΙΛΙΚΟ, ΜΑΝΟΥΡΙ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

Δώσε μια πικάντικη νότα στο τραπέζι σου με αυτήν την εύκολη, γρήγορη και πεντανόστιμη συνταγή. Τα υλικά μιλούν από μόνα τους!

ΚΟΦΤΟ ΜΑΚΑΡΟΝΑΚΙ ΜΕ ΚΙΜΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

Είναι τόσο ωραίο όσο φαίνεται; Η απάντηση είναι… περισσότερο! Μια χορταστική δημιουργία που θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους.