ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βράζουμε τα φασολάκια σε μπόλικο αλατισμένο νερό για 5-6 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν ελαφρώς.

Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο τηγάνι, προσθέτουμε το μπέικον και το σοτάρουμε για 2 λεπτά, μέχρι να μαλακώσει και να βγάλει το λίπος του.

Ρίχνουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο, μανιτάρια, και σοτάρουμε για λίγα λεπτά, μέχρι να μαραθούν και να πάρουν ελαφρώς χρώμα.

Προσθέτουμε τα φασολάκια, αλάτι, πιπέρι, το ζωμό και τα αφήνουμε να μαγειρευτούν σε μέτρια θερμοκρασία, για 10 λεπτά περίπου, μέχρι να μαλακώσουν τα φασολάκια.

Ρίχνουμε την κρέμα, το μαϊντανό, αναταράσσουμε το τηγάνι να ανακατευτούν και τα αφήνουμε για 2-3 λεπτά ακόμα στη φωτιά, μέχρι να αγκαλιαστούν τα υλικά μεταξύ τους και να δέσει η σάλτσα.

ΠΑΤΑΤΕΣ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΛΑΔΙ ΤΡΟΥΦΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ

Ταπεινές πατάτες με αριστοκρατικό λάδι τρούφας για ένα συνοδευτικό που θα σου μείνει αξέχαστο. Γιατί η μαγειρική χρειάζεται πάνω από όλα… φαντασία!