ΚΑΝΕΛΟΝΙΑ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ, ΜΠΡΟΚΟΛΟ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι, προσθέτουμε κρεμμύδια, το μπρόκολο, αλάτι, πιπέρι και σοτάρουμε για λίγα λεπτά, μέχρι να μαραθούν.

Προσθέτουμε το κοτόπουλο, το αυγό, το τυρί κρέμα, τη μισή ποσότητα από τα τριμμένα τυριά και ανακατεύουμε πολύ καλά.

Γεμίζουμε τα κανελόνια με το μείγμα, με τη βοήθεια ενός κουταλιού ή μιας σακούλας ζαχαροπλαστικής.

Τοποθετούμε ομοιόμορφα τα κανελόνια σε ένα πυρέξ, περιχύνουμε με την κρέμα γάλακτος, πασπαλίζουμε με τα υπόλοιπα τυριά και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 1800 C, για 20-25 λεπτά περίπου, μέχρι να μαλακώσουν τα ζυμαρικά, να λιώσουν τα τυριά και να πάρουν χρώμα.

Σερβίρουμε αμέσως τα κανελόνια πασπαλισμένα με λίγο μαϊντανό.

CASARECCE ΜΕ ΠΙΚΑΝΤΙΚΗ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ, ΒΑΣΙΛΙΚΟ, ΜΑΝΟΥΡΙ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

Δώσε μια πικάντικη νότα στο τραπέζι σου με αυτήν την εύκολη, γρήγορη και πεντανόστιμη συνταγή. Τα υλικά μιλούν από μόνα τους!

ΚΟΦΤΟ ΜΑΚΑΡΟΝΑΚΙ ΜΕ ΚΙΜΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

Είναι τόσο ωραίο όσο φαίνεται; Η απάντηση είναι… περισσότερο! Μια χορταστική δημιουργία που θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους.