ΚΟΦΤΟ ΜΑΚΑΡΟΝΑΚΙ ΜΕ ΚΙΜΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ζεσταίνουμε σε μια χαμηλή κατσαρόλα το ελαιόλαδο με το βούτυρο, προσθέτουμε τον κιμά, το κρεμμύδι, το πράσο και σοτάρουμε πολύ καλά, μέχρι να πάρουν χρώμα και να διαχωριστεί ο κιμάς.

Ρίχνουμε την πάπρικα, το μαϊντανό, τη ρίγανη, τα ζυμαρικά, αλάτι, πιπέρι, το νερό και τα αφήνουμε να πάρουν βράση, ανακατεύοντας ανά διαστήματα.

Χαμηλώνουμε τη φωτιά και τα αφήνουμε να μαγειρευτούν για 10 λεπτά μέχρι να γίνουν τα ζυμαρικά, ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος, το τυρί, αφήνουμε για 2 λεπτά ακόμα πάνω στη φωτιά, ανακατεύοντας, μέχρι να λιώσει το τυρί.

Σερβίρουμε αμέσως.

CASARECCE ΜΕ ΠΙΚΑΝΤΙΚΗ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ, ΒΑΣΙΛΙΚΟ, ΜΑΝΟΥΡΙ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

Δώσε μια πικάντικη νότα στο τραπέζι σου με αυτήν την εύκολη, γρήγορη και πεντανόστιμη συνταγή. Τα υλικά μιλούν από μόνα τους!

ΚΟΧΥΛΑΚΙΑ ΚΑΡΜΠΟΝΑΡΑ ΜΕ ΠΑΝΣΕΤΑ, ΑΡΑΚΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

Καρμπονάρα χωρίς τύψεις γίνεται; Με τα 15% λιπαρά της Adoro per pasta μπορείς να γευτείς την κλασική αγαπημένη σου συνταγή σε μια εναλλακτική, που φροντίζει τη σιλουέτα σου.