ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΜΕ ΚΟΛΟΚΥΘΑ, ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΤΥΡΙ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βράζουμε το κριθαράκι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, σουρώνουμε και κρατάμε λίγο από το ζουμί του. Ραντίζουμε το κριθαράκι με λίγο ελαιόλαδο, ανακατεύουμε και κρατάμε στην άκρη.

Ζεσταίνουμε σε ένα μεγάλο τηγάνι το ελαιόλαδο, προσθέτουμε το πράσο, την κολοκύθα, αλάτι, πιπέρι, την κανέλα και σοτάρουμε για λίγα λεπτά, μέχρι να μαραθούν και να πάρουν χρώμα.

Σβήνουμε με 2 κούπες από το ζουμί των ζυμαρικών και τα αφήνουμε σε μέτρια θερμοκρασία να μαγειρευτούν για 10 λεπτά, μέχρι να μαλακώσει η κολοκύθα και να σωθούν τα περισσότερα υγρά.

Ρίχνουμε στο τηγάνι το κριθαράκι, τα μυρώνια, την κρέμα γάλακτος, το φιστίκι. το τυρί και τα αφήνουμε για 2 λεπτά ακόμα στη φωτιά, ανακατεύοντας, μέχρι να δέσει η σάλτσα.

Σερβίρουμε αμέσως.

CASARECCE ΜΕ ΠΙΚΑΝΤΙΚΗ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ, ΒΑΣΙΛΙΚΟ, ΜΑΝΟΥΡΙ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

Δώσε μια πικάντικη νότα στο τραπέζι σου με αυτήν την εύκολη, γρήγορη και πεντανόστιμη συνταγή. Τα υλικά μιλούν από μόνα τους!

ΚΟΦΤΟ ΜΑΚΑΡΟΝΑΚΙ ΜΕ ΚΙΜΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

Είναι τόσο ωραίο όσο φαίνεται; Η απάντηση είναι… περισσότερο! Μια χορταστική δημιουργία που θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους.