ΛΙΓΚΟΥΙΝΙ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο τηγάνι, προσθέτουμε το σκόρδο, το μείγμα μπαχαρικών, τον πελτέ και σοτάρουμε για 2 – 3 λεπτά περίπου, μέχρι να βγάλουν τα αρώματά τους.

Σβήνουμε με το κρασί, αφήνουμε να εξατμιστεί για 1 λεπτό και στη συνέχεια προσθέτουμε την ντομάτα, το βούτυρο, το νερό, αλάτι, πιπέρι και τα αφήνουμε να βράσουν σε μέτρια θερμοκρασία για 15 λεπτά.

Ρίχνουμε τα ζυμαρικά, ανακατεύουμε και τα αφήνουμε να μαγειρευτούν για 15 λεπτά περίπου, συνεχίζοντας το ανακάτεμα ανά διαστήματα, μέχρι να γίνουν.

Ρίχνουμε στο τηγάνι τις γαρίδες, το τυρί κρέμα, την κρέμα γάλακτος, τα αρωματικά και τα αφήνουμε για 5 λεπτά ακόμα στη φωτιά, ανακατεύοντας, μέχρι να γίνουν οι γαρίδες και να δέσει η σάλτσα.

Σερβίρουμε αμέσως.

CASARECCE ΜΕ ΠΙΚΑΝΤΙΚΗ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ, ΒΑΣΙΛΙΚΟ, ΜΑΝΟΥΡΙ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

Δώσε μια πικάντικη νότα στο τραπέζι σου με αυτήν την εύκολη, γρήγορη και πεντανόστιμη συνταγή. Τα υλικά μιλούν από μόνα τους!

ΚΟΦΤΟ ΜΑΚΑΡΟΝΑΚΙ ΜΕ ΚΙΜΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

Είναι τόσο ωραίο όσο φαίνεται; Η απάντηση είναι… περισσότερο! Μια χορταστική δημιουργία που θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους.