ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΑ ΓΙΟΥΒΑΡΛΑΚΙΑ ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ, ΜΑΡΑΘΟΣΠΟΡΟ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Για τα γιουβαρλάκια

Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε το μείγμα στο ψυγείο για 30 λεπτά, να σφίξει.

Πλάθουμε το κιμά με βρεγμένα χέρια σε μέγεθος καρυδιού και τα πανάρουμε με αλεύρι.

Για το ζωμό

Βάζουμε σε ένα βαθύ τηγάνι το κρασί, το ζωμό, το λεμόνι, το σκόρδο, το ελαιόλαδο, τη δάφνη, αλάτι, πιπέρι και τα αφήνουμε να πάρουν βράση.

Ρίχνουμε τα γιουβαρλάκια μέσα στο τηγάνι και τα αφήνουμε να μαγειρευτούν για 15 – 20 λεπτά.

Στη συνέχεια προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, το δυόσμο, αναταράσσουμε την κατσαρόλα, για να ανακατευτούν τα υλικά και κατεβάζουμε από τη φωτιά.

ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΣΕΛΙΝΟΡΙΖΑ, ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

Το παραδοσιακό κρέας των ελληνικών εορτών έχει εδώ την τιμητική του. Νόστιμο και ζουμερό, κάνει κάθε πιθανή αντίσταση να υποχωρεί…

ΜΠΟΥΤΑΚΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

Λαχταριστή και εύκολη συνταγή για τους εραστές του κοτόπουλου. Η σάλτσα είναι πλούσια και η απόλαυση διπλή.