ΠΑΠΑΡΔΕΛΕΣ ΑΛ ΟΛΙΟ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ζεσταίνουμε σε ένα μεγάλο τηγάνι το ελαιόλαδο, προσθέτουμε το σκόρδο και σοτάρουμε για 1 λεπτό περίπου, μέχρι να μαραθεί ελαφρώς.

Σβήνουμε με το ζωμό, προσθέτουμε το βούτυρο, αλάτι, πιπέρι, τα ζυμαρικά, ανακατεύουμε και αφήνουμε να πάρουν μια βράση.

Χαμηλώνουμε τη φωτιά και τα αφήνουμε να μαγειρευτούν για 15 λεπτά περίπου, ανακατεύοντας ανά διαστήματα, μέχρι να γίνουν τα ζυμαρικά.

Ρίχνουμε την κρέμα, το τυρί, το μαϊντανό και τα αφήνουμε για 2 λεπτά ακόμα πάνω στη φωτιά, ανακατεύοντας, μέχρι να δέσει η σάλτσα.

Σερβίρουμε αμέσως.

CASARECCE ΜΕ ΠΙΚΑΝΤΙΚΗ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ, ΒΑΣΙΛΙΚΟ, ΜΑΝΟΥΡΙ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

Δώσε μια πικάντικη νότα στο τραπέζι σου με αυτήν την εύκολη, γρήγορη και πεντανόστιμη συνταγή. Τα υλικά μιλούν από μόνα τους!

ΚΟΦΤΟ ΜΑΚΑΡΟΝΑΚΙ ΜΕ ΚΙΜΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

Είναι τόσο ωραίο όσο φαίνεται; Η απάντηση είναι… περισσότερο! Μια χορταστική δημιουργία που θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους.