ΠΕΝΝΕΣ ΜΕ ΤΟΝΟ, ΕΛΙΕΣ, ΚΑΠΑΡΗ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, σουρώνουμε και κρατάμε λίγο από το ζουμί τους. Ραντίζουμε τα ζυμαρικά με λίγο ελαιόλαδο, ανακατεύουμε και κρατάμε στην άκρη.

Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο τηγάνι, προσθέτουμε το κρεμμύδι και σοτάρουμε για 2 – 3 λεπτά, μέχρι να μαραθεί.

Σβήνουμε με το ούζο, αφήνουμε να εξατμιστεί για 1 λεπτό, προσθέτουμε την ντομάτα, τις λιαστές ντομάτες, τις ελιές, την κάπαρη, αλάτι, πιπέρι, την πάπρικα, ½ κούπα από το ζουμί των ζυμαρικών και τα αφήνουμε να πάρουν βράση.

Χαμηλώνουμε τη φωτιά και τα αφήνουμε να μαγειρευτούν για 10 λεπτά περίπου, μέχρι να σωθούν τα υγρά.

Ρίχνουμε τον τόνο, την κρέμα γάλακτος, τη ρίγανη, τα ζυμαρικά και τα αφήνουμε για 2 λεπτά ακόμα στη φωτιά, ανακατεύοντας, μέχρι να δέσει η σάλτσα.

CASARECCE ΜΕ ΠΙΚΑΝΤΙΚΗ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ, ΒΑΣΙΛΙΚΟ, ΜΑΝΟΥΡΙ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

Δώσε μια πικάντικη νότα στο τραπέζι σου με αυτήν την εύκολη, γρήγορη και πεντανόστιμη συνταγή. Τα υλικά μιλούν από μόνα τους!

ΚΟΦΤΟ ΜΑΚΑΡΟΝΑΚΙ ΜΕ ΚΙΜΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

Είναι τόσο ωραίο όσο φαίνεται; Η απάντηση είναι… περισσότερο! Μια χορταστική δημιουργία που θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους.