ΠΕΝΝΕΣ ΣΠΑΝΑΚΟΠΙΤΑ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΜΑΡΑΘΟ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, σουρώνουμε, κρατάμε λίγο από το ζουμί, λαδώνουμε ελαφρώς και τα κρατάμε στην άκρη.

Ζεσταίνουμε σε ένα μεγάλο τηγάνι, 2 κ.σ. ελαιόλαδο, προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια και σοτάρουμε για 2 λεπτά, μέχρι να μαραθούν.

Ρίχνουμε το σπανάκι, τα μυρωδικά, αλάτι, πιπέρι και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για λίγα λεπτά, μέχρι και αυτά να μαραθούν.

Προσθέτουμε τα ζυμαρικά, τη κρέμα γάλακτος, τη μισή φέτα, λίγο από το νερό που βράσαμε τα ζυμαρικά και τα αφήνουμε για 2 – 3 λεπτά στη φωτιά, ανακατεύοντας συνεχώς, μέχρι να λιώσει το τυρί.

Σερβίρουμε αμέσως τα ζυμαρικά πασπαλισμένα με λίγη ακόμα θρυμματισμένη φέτα και λευκό σουσάμι.

CASARECCE ΜΕ ΠΙΚΑΝΤΙΚΗ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ, ΒΑΣΙΛΙΚΟ, ΜΑΝΟΥΡΙ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

Δώσε μια πικάντικη νότα στο τραπέζι σου με αυτήν την εύκολη, γρήγορη και πεντανόστιμη συνταγή. Τα υλικά μιλούν από μόνα τους!

ΚΟΦΤΟ ΜΑΚΑΡΟΝΑΚΙ ΜΕ ΚΙΜΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

Είναι τόσο ωραίο όσο φαίνεται; Η απάντηση είναι… περισσότερο! Μια χορταστική δημιουργία που θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους.