ΡΑΒΙΟΛΙΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το σπανάκι και το πέστο και τα κρατάμε στην άκρη. Ανακατεύουμε σε ένα άλλο μπολ την κρέμα γάλακτος, το ζωμό και τα κρατάμε στην άκρη.

Απλώνουμε το 1/3 του μείγματος της κρέμας σε ένα πιρέξ, από πάνω απλώνουμε το μισό από το μείγμα με το σπανάκι και από πάνω, στρώνουμε ομοιόμορφα τα μισά ραβιόλια.

Κάνουμε την ίδια διαδικασία άλλη μια φορά και κλείνουμε με το υπόλοιπο μείγμα της κρέμας. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 1800 C, για 30 λεπτά, μέχρι να γίνουν τα ραβιόλια και στη συνέχεια πασπαλίζουμε με το τυρί και τα αφήνουμε για 5 λεπτά στο γκριλ να πάρουν χρώμα.

Σερβίρουμε αμέσως.

CASARECCE ΜΕ ΠΙΚΑΝΤΙΚΗ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ, ΒΑΣΙΛΙΚΟ, ΜΑΝΟΥΡΙ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

Δώσε μια πικάντικη νότα στο τραπέζι σου με αυτήν την εύκολη, γρήγορη και πεντανόστιμη συνταγή. Τα υλικά μιλούν από μόνα τους!

ΚΟΦΤΟ ΜΑΚΑΡΟΝΑΚΙ ΜΕ ΚΙΜΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

Είναι τόσο ωραίο όσο φαίνεται; Η απάντηση είναι… περισσότερο! Μια χορταστική δημιουργία που θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους.