ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΚΙΜΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, σουρώνουμε, ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο, ανακατεύουμε και κρατάμε στην άκρη.

Ζεσταίνουμε σε ένα τηγάνι το ελαιόλαδο, προσθέτουμε το κιμά, το κρεμμύδι και σοτάρουμε για 5 – 6 λεπτά, μέχρι να πάρουν χρώμα και να διαχωριστεί πολύ καλά ο κιμάς.

Ρίχνουμε την ντομάτα, αλάτι, πιπέρι, το μπούκοβο, το βασιλικό, το μαϊντανό, χαμηλώνουμε τη φωτιά και τα αφήνουμε για 5 λεπτά ακόμα στη φωτιά.

Αδειάζουμε τα ζυμαρικά σε ένα πιρέξ με διαστάσεις 20εκ. x 30εκ. και τα απλώνουμε ομοιόμορφα. Στρώνουμε από πάνω τον κιμά, πασπαλίζουμε με τα τυριά, περιχύνουμε με την κρέμα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 1800 C, για 15 – 20 λεπτά περίπου, μέχρι να λιώσουν τα τυριά και να πάρουν χρώμα.

Σερβίρουμε αμέσως το σπαγγέτι πασπαλισμένο με λίγο μαϊντανό.

CASARECCE ΜΕ ΠΙΚΑΝΤΙΚΗ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ, ΒΑΣΙΛΙΚΟ, ΜΑΝΟΥΡΙ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

Δώσε μια πικάντικη νότα στο τραπέζι σου με αυτήν την εύκολη, γρήγορη και πεντανόστιμη συνταγή. Τα υλικά μιλούν από μόνα τους!

ΚΟΦΤΟ ΜΑΚΑΡΟΝΑΚΙ ΜΕ ΚΙΜΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

Είναι τόσο ωραίο όσο φαίνεται; Η απάντηση είναι… περισσότερο! Μια χορταστική δημιουργία που θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους.